File de Jurnal – 10.07.2020

[…]

Un amalgam de sentimente imi inunda mintea si nu pot scapa de el. Nu mai am liniste nici la munca, nici acasa, uneori nici macar in s0mn… stresul asta ma omoara incetul cu incetul si simt ca o sa ajung la nebuni.

Inteleg ca avem cu totii problemele noastre de zi cu zi, ca viata poate fi dura uneori, insa acesta nu e un motiv destul de bun ca sa justifice faptul ca tratezi oamenii urat. Fiecare este dator sieși sa-si rezolve problemele si frustrarile interioare, ca sa nu ii deranjezi pe ceilalti.

Noi, oamenii, suntem animale sociale, adaptate comunicarii, intelegerii, ratiunii si logicii, insa uneori multi dintre noi pierdem lucrul asta din vedere.

Cea mai mare greseala pe care o facem cu totii este aceea ca devenim exact persoana de care ne temem sa nu devenim. Este atat de usor sa cazi prada unor obiceiuri sau ganduri distructive, incat nici macar nu ne dam seama de asta…

Unii au, probabil, o figura materna sau paterna in viata lor care le-a gresit ori comportamentul lor afisat in familie a fost judecat dur in copilarie, astfel incat in momentul in care ajungem la maturitate (ori, cel putin credem ca am ajuns), noi nu vom deveni persoana respectiva, noi nu vom adopta greselile comportamentale sau psihice ale parinitilor nostri.

BREAKING NEWS !

Se intampla in fiecare generatie, intr-o proportie atat de mare incat pe mine personal ma ingrozeste.

(Ne) Suntem datori sa constientizam greselile pe care le facem si sa avem grija sa nu le repetam, sa invatam ce este de invatat din ele si sa mergem mai departe.

Imi doresc din suflet ca toata lumea sa realizeze lucrul asta si, sa ne iertam parintii pentru greselile facute in tinerete, pentru tot ceea ce le-am reprosat de-a lungul timpului.

Este datoria noastra sa demonstram ca se poate si ALTFEL.

Author: azinupoatemaine

He who delights in solitude is either a wild beast or a god.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: